top of page

Dromen drinken als ontbijt

Mrs. Pistache een contractvrije diëtist.
Contractvrij hoor ik je denken? Waarom doe ik dit en wat betekent het voor jou?

Werken als contractvrije diëtist betekent simpelweg dat ik ervoor heb gekozen om geen contract af te sluiten met zorgverzekeraars. Door contractvrij te werken neem ik bewust afstand van de invloeden van zorgverzekeraars op mijn vak als diëtist, dit resulteert in meer tijd en aandacht voor jou. 

Vergoeding
Na een consult ontvang je persoonlijk  of per mail een factuur, welke je binnen 14 werkdagen na ontvangst  dient over te maken. Vervolgens dien je de factuur in bij de zorgverzekeraar en afhankelijk van jouw pakket zal het consult voor 75-100% vergoed worden. Neem altijd eerst even contact op met de zorgverzekeraar en laat je informeren over vergoedingen, zo nodig kijken jij en ik hier samen even naar zodat je zeker weet waar je aan toe bent. Vermeld hierbij dat ik sta ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten en het Kwaliteitsregister.

Chin up, buttercup!
De diëtist is vrij toegankelijk, dit houdt in dat er geen verwijzing van de huisarts nodig is voordat je een afspraak kunt maken. Mocht tijdens de intake blijken dat een verwijzing nuttig kan zijn, bijvoorbeeld bij symptomen van een allergie, dan kan ik hier alsnog om vragen. Zo kunnen we een veilige, goede start maken.

* Adviezen gegeven door  Mrs. Pistache worden met zorg gegeven en zijn resultaatgericht. Desondanks zal Mrs. Pistache geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade of letsel voortvloeiend uit of verband houdend met het opvolgen van de verstrekte adviezen, tenzij sprake is van opzet of grove schuld.

Annuleren
Wanneer je verhinderd bent, wil ik je graag vragen om dit uiterlijk 24 uur van te voren te laten weten door contact op te nemen via telefoon/sms (06-23338263) of e-mail (info@mrspistache.com). Indien het niet is gelukt om tijdig te annuleren of je onze afspraak niet nakomt dan ben ik helaas genoodzaakt om de geplande tijd in rekening te brengen, deze kun je niet bij de zorgverzekeraar declareren. 

Privacy
In de behandeling van de diëtist is uw privacy gewaarborgd. De diëtist is gebonden aan het medisch beroepsgeheim en de wettelijk vastgelegde voorschriften omtrent persoonsregistratie (Wet bescherming persoonsgegevens). Alles wat je met de diëtist bespreekt, wordt in vertrouwen behandeld. Verwijzende instanties ontvangen, na jouw nadrukkelijke goedkeuring, een rapportage aan het begin en eind van jouw behandeling.

Klachten
Mrs. Pistache streeft naar een optimale samenwerking en een professionele behandeling. Mocht je desondanks klachten, op- of aanmerkingen hebben over de behandeling dan hoor ik dit graag terug. Klachten zal ik altijd serieus nemen en in vertrouwen binnen twee weken behandelen. Samen zullen we naar een passende oplossing zoeken. 

Aansprakelijkheid
Deze website is met veel plezier en grote zorgvuldigheid door Mrs. Pistache samengesteld, desondanks is Mrs. Pistache niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de volledigheid of betrouwbaarheid van de inhoud hiervan.

De  getoonde informatie op de website is aangeboden zonder vorm van garantie en/of aanspraak op juistheid. Mrs. Pistache is gemachtigd om de informatie, zonder vooraankondiging, op elk moment te wijzigen. 

kwaliteitslogos.jpg

BTW-nummer: NL203034399B01        KvK-nummer: 76126641

bottom of page